fbpx

Wil je samenwerken?
Geef een belletje.

Zou je graag met Loopr willen samenwerken? Neem dan snel contact met ons op vervolgens komen we samen tot de beste samenwerking

Email Adres

Telefoon nummer

+31 6 51267472

Ons adres

Eindhoven, Nederland

Samenwerken met Loopr

Schrijf
ons.

Wij horen graag van al onze Loopr gebruikers. Wil je iets meer weten of snap je er de ballen van stuur ons even een berichtje. Vinden we leuk!

 

Samenwerken met Loopr Beta

Samenwerken was nog nooit zo verleidelijk

Op dit moment is Loopr in de Beta fase. Wij bieden influencers en bedrijven een live streaming e-commerce platform waar ze live producten op een persoonlijke manier aan hun audience kunnen promoten en verkopen. Hiervoor zijn we opzoek naar businesses of influencers die willen samenwerken.

Wil jij met Loopr je business naar het volgende niveau tillen? Meld je dan nu aan voor de Loopr beta en start vandaag nog met samenwerken.

Een intuïtieve app gericht op conversie

Samenwerken met Loopr

De e-commerce wereld is razend hard aan het groeien en bijna een must voor je bedrijf. Toch is het moeilijk bijbenen wil je er voordeel uit halen. Een succesvolle webshop onderhouden kost veel tijd, geld en energie.

Loopr neemt al deze pijn punten voor je weg en laat je stralen waar jij sterk staat, je producten promoten, een connectie met je klanten maken en natuurlijk een blije klant met jou product de deur uit zien lopen.

Met het live stream aspect van Loopr kan je dit en meer doen in de makkelijke vorm van een app. De persoonlijke winkelervaring komt op een digitale manier helemaal terug. Jouw publiek kan je volgen en aankopen doen binnen handbereik. Wil je dit ook voor jouw business? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen gaan samenwerken in de live stream scene.

icon_blue_loopr

Meld je aan voor de Loopr Beta!

Lanceer jouw product live met Loopr!

icon_blue_loopr

Bedankt voor je berichtje!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groetjes van Loopr

icon_blue_loopr

We hebben je e-mail ontvangen!

Bedankt voor je aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.